M

Social Media.

Bekijk onze social media pagina’s

Volg ons

Centrale Expositie in Draka

Hotspot

Bij een Hotspot exposeren kunstenaars hun werk. Én het is een bijzondere locatie die we extra onder de aandacht brengen.

De Centrale Expositie is onze overzichtstentoonstelling.
Elke deelnemende kunstenaar toont hier werk.
De tentoonstelling is dit jaar gehuisvest in één van de hallen van de voormalige Draka fabriek in het tegenwoordig bruisende Hamerkwartier.

De Centrale Expositie is een traditie die de afgelopen jaren, met veel succes, plaatsvond bij de Stichting Beeldende Kunst (SBK).
Dit jaar moesten we uitwijken. Het aantal deelnemers groeide met 25 %, dus hadden we ineens veel meer ruimte nodig en barstten we uit ons jasje. SBK kon ons niet allemaal onderbrengen. We zijn dit jaar met meer dan 100 deelnemers.

Daarom is, dit jaar in de voormalige Draka fabriek, een grote diversiteit te vinden: keramiek en beeldhouwwerk, fotografie en video, schilderkunst en grafiek, sieraden, textiel, meubelkunst en autonome installaties, conceptueel en met muzikale elementen.

Op deze expositie is van elke deelnemende kunstenaar werk te zien én te kopen.
Een must voor iedereen die zich wil oriënteren op de te bezoeken ateliers, om goed voorbereid het atelierweekend te kunnen beleven!

Openingstijden:
zaterdag 14 november 2020, 12:00-18:00 uur
zondag 15 november 2020, 12:00-18:00 uur

Welkom!

Hamerstraat 2-4
1021 JV Amsterdam