SPECIALS IN AMSTERDAM NOORD

Bijzondere plaatsen en activiteiten:

SBK AMSTERDAM NOORD

De Centrale Expositie vindt dit jaar plaats bij de SBK Amsterdam Noord, Asterweg 1 A, 1031 HL. Deze buurt is in hoog tempo vers uit de grond getrokken en interessant om even doorheen  te fietsen.

Hier kan je kennismaken met het werk van de deelnemende kunstenaars en wellicht al een eerste keus maken over welke ateliers  je zeker wilt gaan bezoeken.

POP-UP GALLERY

De Pop-up Gallery  is te vinden bij FC Hyena, Aambeeldstraat 24, 1021 KB

Een verrassende plek waar kleine en zeer betaalbare  werken van deelnemende kunstenaars geëxposeerd worden. Haast je,  want voor je het weet is de allerleukste al weer weg.

ZONNEPLEIN

Vergeet niet de  Etalage exposities op het Zonneplein te bezoeken, waar de winkeliers ter ere van de Open Ateliers een levendige  etalagetentoonstelling in hun winkels hebben  georganiseerd.

ATELIER BIJZONDER AMSTERDAMS

Gedempt Hamerkanaal 23-27 1021 KL . Onder het label van “Bijzonder Amsterdams” werken en leren hier mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt, een ambacht.

MET DANK AAN DE VOLGENDE SUBSIDIËNTEN EN SPONSOREN:

  1. ALBEMARLE is een internationaal chemisch concern gevestigd aan de Noord oevers van het IJ.
  2. HOOPMAN : dé winkel voor kunstenaarsbenodigdheden.
  3. BOA CONSTRUCTION BV: een bouwmaatschappij die bijzondere bouwprojecten realiseert.
  4. ANTIQUARIAAT DIGITALIS : digitale boekwinkel, die gespecialiseerd is o.a. in kunstboeken, grafisch  ontwerp, boekwetenschap, kinderboeken. etc.
  5. GEMEENTE AMSTERDAM NOORD.