M

Social Media.

Bekijk onze social media pagina’s

Volg ons

Paul Salet

noir

Paul Salet

Beeldende kunst

Veel gaat verloren, veel is gebleven. Stoelen die goed zijn verliezen hun aantrekkingskracht en belanden op straat. Zie op instagram chaises-perdues. Ik neem ze mee en geef ze hun geheugen terug, ze herwinnen hun waarde en staan weer zelfbewust in de wereld van New York, Milaan , London en Amsterdam.
Stukken hout liggen er verloren bij, bomen sneuvelen om niets, het hout dreigt versnipperd te raken, Ik neem ze mee en ga als sculpteur met ze in gesprek. Ze zijn niet langer verloren. De weg is weer gevonden naar open inschrijving nieuweaarde.nu ( longlist) , naar galerie MiaJoosten, naar particuliere klanten, naar buiten in de beeldentuin in Frankrijk.
Solide houten tafels raken sleets, vaal, verdwijnen uit de aandacht, doen onopvallend hun werk, verzamelen de sporen van gebruik. totdat de eigenaar zich realiseert dat er al vele, vele jaren voorbij zijn en de tafel er nog is. Het wordt tijd voor een before/after project. De tafel komt logeren in mijn atelier en keert herboren, lichtvoetig, dansend en onherkenbaar terug. De tweede jeugd is begonnen. De voorbeelden staan op instagram paulsaletsculpturefurniture.
meer informatie op www.paulsalet,nl


Expo adres:
Beitelkade 4, 'Ruimtetijd B.V.'
1021 KG Amsterdam
www.paulsalet.nl

06 2654 2058
instagram:
paulsaletsculpturefurniture
paul.salet
chaises_perdues
Category: