M

Social Media.

Bekijk onze social media pagina’s

Volg ons

Mellius – Atelier I

 

Hotspot

Bij een Hotspot exposeren kunstenaars hun werk. Én het is een bijzondere locatie die we extra onder de aandacht brengen.

Aan de Aambeeldstraat, tussen een rijtje typisch ‘Noordse’ cafés en restaurants aan het IJ is er een wat verscholen deur. De stalen deur naast een rolluik fungeert als portaal naar een andere wereld.

Pardon? Jawel, een andere wereld. Je verwacht het niet, maar gluur of stap maar eens naar binnen. De immense loods die erachter ligt, is de werkplaats van schrijver en beeldend kunstenaar Mellius. Neem er de tijd voor, dit is niet alleen een expo. Het is een belevenis.

Reusachtige schilderijen, kolossale installaties, o.a. met oude vrachtwagens en motoren, muziek, licht. Een handgemaakte tent van 40 meter die tijd en verval symboliseert. Uiteenlopende installaties en kunstuitingen zijn er te vinden, met een duidelijk thema. Ze spelen allemaal een rol in het nieuwste boek van Mellius, MENDELSTOV. Een eigentijds fantasy boek over heldin Oxzana die de verdorde wereld probeert te redden van een verschrikkelijke pandemie.

MENDELSTOV kwam in april dit jaar uit en is verkrijgbaar in de boekhandel.

Deze immersieve expo is voor het eerst (en gratis) te bezoeken tijdens OAN. Daarna zal deze tegen betaling bezoekbaar zijn, naar verwachting maandelijks.

Deelnemende kunstenaars:
Mellius

Adres:
Mellius – Atelier I
Aambeeldstraat 28
1021 KB Amsterdam