M

Social Media.

Bekijk onze social media pagina’s

Volg ons

Noordje

noortje groot

Noordje

Kunsteducatie

Noordje Kunsteducatie

Jezelf durven laten zien in beeld en taal! Noordje organiseert kunst- en taalprojecten op school en in de wijk voor kinderen en jongeren van 6-18 jaar in Amsterdam Noord. Het gebouw van Noordje heet Kazerne Z en in dit gebouw vind je Noordjes Schrijflab, waar verhalen worden geschreven en schoolwerk wordt gemaakt.

Op zondag 3 oktober is er van alles te zien en te doen bij Noordje! Bij Noordjes Kunstacademie ontwikkelen kinderen en jongeren hun talenten op gebied van beeldende kunst tijdens een cursusreeks van 15 lessen. Een selectie van de werken uit de groep 12-16 jaar worden tijdens de Open Ateliers tentoongesteld bij Noordje. Bezoek ook onze Z-store- de winkel voor geheim agenten en speurneuzen, met een interactieve entree waar de fantasie wordt geprikkeld en waar je leuke items kunt kopen.

Doorlopend tussen 13.00 en 17.00 uur organiseren we een workshop bij Noordje. Onder begeleiding van kunstdocente Nanna Lahn ga je aan de slag met het zelf maken van kunst. Iedereen is welkom, we vragen ouders met jonge kinderen zelf ook lekker mee te doen. Nieuwsgierig geworden naar Noordje? Op 3 oktober staan onze deuren voor jullie open!

Op zaterdag 2 oktober zijn we gesloten, maar op zondag 3 oktober is er van alles te zien en te doen bij Noordje!


Expo adres:
Zamenhofstraat 14B
1022 AC Amsterdam
www.noordje.nl

020 6328236
facebook.com/noordje.nl/
instagram.com/noordje.nl/