M

Social Media.

Bekijk onze social media pagina’s

Volg ons

Open Ateliers Amsterdam Noord 2/3 oktober 2021

Het is weer zover! De kunstenaarsateliers in Amsterdam Noord gaan weer open.
Na een lange periode van wachten en hopen vindt het Open Ateliers Amsterdam Noord (OAN) weekend plaats op 2 en 3 oktober 2021.
Kunstenaars, al jaren in het vak, of nieuwkomer, zetten de deuren van hun werkplaats wagenwijd open en laten hun werk zien, van keramiek tot beeldhouwwerk, van fotografie tot schilderkunst en van sieraden tot autonome installaties.

Alle kunstenaars uit Amsterdam Noord die eerder beoordeeld en toegelaten zijn door de selectiecommissie kunnen deelnemen aan Open Ateliers Amsterdam Noord.

Voor nieuwe aanmelders is de selectieprocedure onderdeel van de inschrijving.
Wij kijken uit naar nieuwe deelnemers!


Waarom meedoen aan Open Ateliers Amsterdam Noord?
  • Bereik: We bereiken een groot publiek via professioneel verspreide flyers en affiches in de stad, artikelen en advertenties in landelijke, regionale en lokale bladen, berichten in blogs, podcasts en sociale media.
  • Bereik: Met flyers, boekjes en een digitale uitnodiging om uit te delen, door te sturen en te plaatsen op je website en sociale media, kun je je eigen netwerk stimuleren om te komen kijken. Én omdat we dat allemaal doen, profiteren we van elkaars netwerk!
  • Samenwerking: Er vinden uitwisselingen plaats tussen beeldend kunstenaars, (culturele) instellingen en bedrijven in Amsterdam Noord.
  • Promotie: Je kunt nieuw werk tonen en nieuwe contacten leggen met galeries, bedrijfsleven, andere geïnteresseerden en je kunt bestaande relaties verstevigen.
  • Verkoop: Amsterdam Noord is in trek en telt vele nieuwe bewoners en bezoekers met interesse in kunst en cultuur.

 

INSCHRIJVEN deadline:

Inschrijving sluit op 1 augustus 2021