Skip to main content

Open Ateliers Amsterdam-Noord 18/19 november 2023

De 32e editie van Open Ateliers Amsterdam-Noord (OAN) gaat van start!
In het weekend van 18 en 19 november 2023 openen ruim honderd beeldend kunstenaars de deuren van hun atelier en presenteren hun werk.

Centrale expositie in het Treehouse
Daarnaast is er een centrale expositie in het Treehouse op het NDSM-terrein. Deze expositie toont werk van alle deelnemers en geeft zo een beeld van de diversiteit in de kunst-creatie in Amsterdam-Noord. Ook is er een handige gids met een overzicht van alle deelnemende kunstenaars, culturele hotspots en plekken in Noord die bijzonder zijn.
Ben je kunstenaar, heb je een werkplaats in Amsterdam-Noord, Schellingwoude, Durgerdam of Ransdorp, en wil je meedoen? Meld je hier aan voor deelname.

Je kunt je aanmelden tot 1 september 2023.
Waarom meedoen aan Open Ateliers Amsterdam-Noord?

  • Je krijgt publiciteit. Via affiches in de stad, artikelen en advertenties in landelijke, regionale en lokale bladen, berichten in blogs, podcasts en sociale media wordt bekendheid gegeven aan OAN.
  • Je ontvangt een gids waarin je werk is opgenomen, en een digitale uitnodiging. Deze kun je sturen naar je netwerk, gebruiken voor je website en delen op sociale media.
  • Deelname is een leuke manier om kennis te maken met collega’s, buurtbewoners en geïnteresseerden.
  • Je versterkt de cultuur van Amsterdam-Noord.
  • Het is goed voor je netwerk. Er kunnen nieuwe samenwerkingen ontstaan tussen jou als kunstenaar met andere kunstenaars en met bijvoorbeeld (culturele) instellingen, galeries en bedrijven in Amsterdam-Noord.
  • Een kans om je werk te kunnen verkopen.